Masz pytania odnośnie naszych inwestycji ?
 

Polityka prywatności

KLAUZULA INFORMACYJNA

 

Informacja o przetwarzaniu danych osobowych

W związku z realizacją wymogów Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO), Atlantis Deweloper sp. z o. o. sp. k. informuje o przetwarzaniu danych osobowych oraz przysługujących Ci prawach z tym związanych.

 

Administrator danych osobowych 

 

ATLANTIS-DEWELOPER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ

ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ OPOLE SPÓŁKA KOMANDYTOWA

ul. Augustyna Kośnego 3

45-056 Opole

NIP 7543095675

 

Jakie Twoje dane są przez nas przetwarzane?

Gromadzimy i przetwarzamy informacje uzyskiwane od Ciebie podczas:

– wypełniania formularza kontaktowego na stronie www

– wypełniania formularzy, ankiet, porozumień w formie papierowej

– rozmów telefonicznych

– korespondencji elektronicznych e-mail

– składani przez Ciebie zamówień i zapytań

– rozmów telefonicznych

– spotkań

 

Cel gromadzenia danych

Twoje dane będą przetwarzane na podstawie Twojej zgody w celach marketingowych – w tym:

– rozpoznania Twoich potrzeb

– informowania o produktach i usługach firmy Atlantis Deweloper

– stworzenia oferty handlowej

– informowania o promocjach, akcjach, czy wydarzeniach

– dostosowania reklamowym

– tworzenia analiz, statystyk, raportów, badań marketingowych, gdy będzie to niezbędne w realizacji działań związanych z marketingiem

 

Komu możemy powierzyć dane osobowe?

– podmiotom uprawnionym do ich otrzymania na podstawie przepisów prawa (np. sądom, organom ochrony prawnej, organom nadzoru)

– podmiotom przetwarzającym Twoje dane w naszym imieniu: biuro rachunkowe, agencje reklamowe, podmioty obsługujące nasze systemy teleinformatyczne, podmiotom świadczącym usługi doradcze, konsultacyjne

 

Okres przechowywania danych

Twoje dane osobowe będą przechowywane przez okres niezbędny do realizacji celów, do których zostały zebrane.

W czasie niezbędnym do spełnienia prawnych (w tym przepisami o rachunkowości) lub w zakresie w jakim jest to wskazane w świetle obowiązujących przepisach o archiwizacji

 

Jakie masz prawa w stosunku do swoich danych?

– prawo dostępu do Twoich danych, poprawiania, żądania usunięcia lub przeniesienia oraz ograniczenia przetwarzania Twoich danych

– prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie Twoich danych bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania danych zrealizowanego do momentu jej cofnięcia.

– prawo do wniesienia skargi do właściwego organu nadzoru (PUODO)

 

Czy musisz podawać Twoje dane? 

Podanie Twoich danych jest dobrowolne.

Niepodanie przez Ciebie danych będzie jednak skutkować brakiem możliwości otrzymywania informacji spersonalizowanych (ofert handlowych), korzystania z akcji promocyjnych, otrzymywania informacji o promocjach, wydarzeniach, akcjach i ofertach specjalnych.

 

Cookies

Nasza strona internetowa korzysta z tzw. Plików cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane w pamięci Twojego komputera, telefonu itp. Nie powodują zmian w ustawieniach Twojego urządzenia. Korzystając z odpowiednich opcji Twojej przeglądarki w każdej chwili możesz usunąć pliki cookies, blokować wykorzystanie plików cookies w przyszłości.

 

Z kim kontaktować się w sprawach przetwarzania danych?

 

Karolina Dąbrowska-Gosek

k.dabrowska-gosek@atlantisdeweloper.pl

tel. 882186911